Últim dia per inscriure’s al Sopar Social del Club!

Demà dimecres 22 d’agost acaba el termini per inscriure’s al Sopar Social del Club que es celebrarà aquest dissabte 25 d’agost a les instal•lacions del Club. A l’acte, que te com a objectiu acomiadar l’estiu i homenatjar als socis que compleixen 25 o 50 anys al nostre Club, està previst que hi assisteixin més de 120 persones.

Un any més, l’Orangerie Clos Barenys ens ha preparat per una data tan especial un menú de gran qualitat que estarà a l’alçada de l’esdeveniment. La vetllada començarà a les 20.30h amb la recepció dels assistents amb una copa de cava de benvinguda.

Els assistents podran passar pel photocall ubicat fora de la carpa on podran immortalitzar la nit amb una fotografia de record. A la zona propera a la carpa hi haurà una petita exposició de dos vehicles d’Audi en el que es podran dipositar les butlletes per participar en el sorteig (que es farà al final del sopar) d’un cap de setmana amb un vehicle Audi sèrie Q amb el maleter ple de cava i vi.

Recordem que el sopar estarà amenitzat per la música en directe del grup de corda, Tocs de Música.

Un cop finalitzi el sopar es farà l’homenatge als socis que compleixen 25 i 50 anys al Club i es realitzarà el sorteig gentilesa d’Audi Tarracomòbil.

Un DJ posarà el toc final a la nit que esperem sigui tot un èxit!

No us ho perdeu!

Facebook Comments

Deixa un comentari