10 dies per l’inici del Casal de Mar i cursos d’estiu

No et quedis sense la teva plaça per al Casal de Mar o cursos d’estiu del Club Nàutic Cambrils. El CNCB proposa una àmplia i variada oferta per a que tothom pugui gaudir de la nàutica de moltes maneres. Des dels 4 anys i fins que el cos aguanti, hi ha una activitat per a cada persona.

Tot i que la nàutica es pot practicar durant tot l’any al Club Nàutic Cambrils, Sant Joan dóna el tret de sortida a l’oferta més extensa. Tan sols queden 10 dies perquè els joves de 7 a 16 anys practiquin vela, caiac, Paddle Surf, banana, creuer, windsurf… També hi ha cursos de creuer a partir dels 16 anys i cursos per adults de vela i windsurf.

 

Els nens i nenes de 4 a 7 anys també hi tenen cabuda amb el Casal de Mar. Aquells que s’hi apunten aprenen coses noves del seu entorn, a la vegada que es diverteixen. El Casal de Mar és una interessant manera d’assolir coneixements i gaudir de l’estiu, alternant l’aula, amb la platja i els seus primers tastos de navegació.

 

Un equip de professionals vetllaran perquè els infants gaudeixin de l’experiència de l’estiu combinant projecte lúdic, cultural i educatiu en un marc incomparable com és el Port de Cambrils.

 

Dilluns 24 de juny estrenarem nova temporada de Casal de Mar i Cursos d’Estiu. Les inscripcions van per setmana, sent més econòmic com més setmanes s’hi apuntin. El Casal de Mar és als matins i les altres activitats, matí, tarda o tot el dia. També hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar.

 

Si esteu interessats en apuntar-vos podeu fer-ho a través de la nostra pàgina web http://escolavela.clubnauticcambrils.com/

 

Facebook Comments

Deixa un comentari