PERFIL DE Josep Bach i Dolors Rom: “Volem que el Barlovento sigui el punt de trobada de Cambrils i el Port”

Josep Bach i Dolors Rom gestionen des de fa més de dos mesos un dels espais més emblemàtics del Port de Cambrils, el Barlovento. Amb unes vistes privilegiades, el seu full de ruta passa per cobrir totes les necessitats dels socis del CNCB i de l’Escola de Vela però treballar també per donar continuïtat a la gestió anterior i obrir-ho a la resta del municipi i turistes que estiuegen a Cambrils. Amb un “cop de timó” han obert la seva guingueta a un servei professional -tant a la cuina com en el servei al client- basat en la qualitat i la comoditat. “Tothom que vingui s’ha de sentir com a casa”, assegura en Josep Bach.
Sota una direcció transversal, on tots els membres de l’equip opinen sobre el producte i l’oferta culinària que se serveix, sempre amb la millora constant com a premissa, en els propers mesos es posarà en marxa el servei de “take away” així com un calendari d’esdeveniments per al llarg de l’estiu. “El Barlovento ha de formar part de l’agenda de Cambrils durant els mesos en els que estem treballant i tenim més afluència de gent”, sostenen.

“Som gent del Club i de Cambrils” afirmen la Dolors i en Josep, que insisteixen amb la idea de treballar per dotar l’espai de valor, amb producte de proximitat, ben elaborat i fent que la gent passi una molt bona estona quan estan al Barlovento.

Facebook Comments

Deixa un comentari