Al 2020, Navegar té premi: Amarra gratis!!!

Per cinquè any consecutiu, l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics torna a posar en marxa la campanya Navegar té premi: Amarra gratis!!!

Enguany són 28 ports que han arribat a un acord de conveni, per tal d’afavorir als seus usuaris amb aquesta oferta gratuïta.

Aquest conveni està reservat a la majoria dels usuaris dels ports adherits i consisteix en que  tinguin una nit d’estada gratuïta en cada un d’aquests ports adherits i que son els següents:

**Club Nàutic Port de la Selva – **Port de Roses – **Marina Empuriabrava  – **Club Nàutic l’Escala – **Club Nàutic Port d’Aro  – ** Club de Vela Blanes – Club Nàutic Arenys de Mar – Club Nàutic Balís – **Port de Mataró – Marina Port Premià – Port Masnou – Marina Badalona – Port Fòrum – Port Olímpic – Reial Club Marítim de Barcelona – Port Ginesta – Club Nàutic Garraf – **Port de Sitges-Aiguadolç – Club Nàutic Vilanova – – **Port Segur-Calafell –  **Club Nàutic Comarruga –  **Club Nàutic Salou – **Club Nàutic Cambrils – **Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs – **Port Calafat – **Marina Sant Jordi – Sant Carles Marina – **Club Nàutic les Cases d’Alcanar.

L’oferta, vàlida fins el 31 de desembre de 2020, és per a un total de 27 nits, màxim una en cada port, gratis per als  amarradorsde l’ACPET a qualsevol dels altres ports de l’ACPET que participen en aquesta promoció. Els ports marcats amb ** durant els mesos de juliol i agost, per poder gaudir de la nit gratuïta s’haurà de pagar una primera nit, és a dir la estança mínima serà de 2 nits, una primera nit de pagament i una segona nit gratuïta. El fet de fer més nits de pagament no dóna dret a gaudir de cap més nit gratuïta.

La gratuïtat es limita al preu de l’amarrador. Els consums, taxes i serveis seran de pagament. Les reserves s’hauran de fer obligatòriament a través del port base, que serà qui confirmi la disponibilitat.

Poden consultar totes les condicions a: https://www.acpet.es/navegar/index.php

Facebook Comments

Deixa un comentari