El CNCB obre les inscripcions per a totes les seves activitats i cursos de l’estiu

Premsa Club Nàutic

, -, ¡, Destacats

Tota la diversió i esport per a totes les edats començarà el dilluns 24 de juny i finalitzarà el 6 de setembre. El Club Nàutic Cambrils proposa que tothom gaudeixi de l’aigua a l’estiu. Un any més el CNCB planteja un món de possibilitats per aprendre a navegar a vela o practicar diferents esports nàutics i activitats. A partir dels 4 anys amb el Casal de Mar i sense límit d’edat en caiac, SUP o en una embarcació de vela, entre altres, el CNCB proposa una àmplia oferta de diferents modalitats i horaris.

En el Casal de Mar, pensat per infants de 4 a 7 anys, els petits i petites podran descobrir el  món nàutic mentre es diverteixen i practiquen esport i tallers. El Casal del CNCB ha planificat activitats de dilluns a divendres en horari de 9h a 14h, oferint també la possibilitat de servei de menjador.

Per altra banda, per a grups d’entre 8 i 16 anys, realitza les estades nàutiques per viure la versió més divertida del mar realitzant vela, caiac, banana o SUP. Activitats pensades també de dilluns a divendres en horari de matí i amb opció de servei de menjador. 

Amb el mes de juny es donarà inici també a una nova edició dels cursos d’estiu del CNCB amb activitats per tots els públics. Hi ha previstos cursos de vela lleugera per infants a partir de 7 anys i per adults que poden realitzar-se de dilluns a divendres en horari de matí o tarda, o bé, en dividint-ho en dos caps de setmana. 


A més, des del Club s’han previst cursos de creuer a partir dels 16 anys, tant per iniciar-se en aquesta pràctica com per perfeccionar els coneixements previs. En aquest cas, el curs pot realitzar-se entre setmana o dividir-lo també en dos caps de setmana.

El CNCB ofereix activitats per gaudir de l’aire lliure i el bon temps divertint-se, aprenent i fent esport. Està previst un gran ventall d’opcions per respirar aire pur, saltar a l’aigua i aprofitar l’oportunitat que ens donen els esports nàutics. Opcions per a tots els gustos i edats i que enceten la temporada el 24 de juny i que s’allargaran fins al mes de setembre. Les inscripcions ja es poden realitzar a través de la web del Club Nàutic Cambrils. A més, s’ofereixen preus especials en funció del nombre de setmanes d’inscripció a les activitats. Els socis i sòcies del Club Nàutic Cambrils compten amb descomptes especials per  totes les activitats.

Podeu consultar totes les activitats i fer les inscripcions a la nostra web.

Facebook Comments

Deixa un comentari