L’Acadèmia Nàutica del CNCB encara el 2021 amb molta activitat

En l’últim any l’Acadèmia Nàutica de l’CNCB ha evolucionat i s’ha adaptat a la nova realitat oferint formació en línia i donant resposta a les necessitats de molts més alumnes. De fet, les restriccions a conseqüència de la situació sanitària han portat a l’Acadèmia a incrementar la seva activitat habitual a través d’aquest nou model formatiu. S’ha aconseguit un funcionament òptim, adaptant l’Acadèmia als temps actuals i a les diverses necessitats i formes de vida dels alumnes.

Els cursos en línia de capità i patró de iot van ser les últimes incorporacions a l’oferta formativa de l’Acadèmia Nàutica del CNCB l’any passat i, donada la seva gran acceptació, l’Acadèmia ha decidit mantenir-los per 2021. La Llicència de Navegació és l’únic curs teòric que s’imparteix de manera totalment presencial donada la seva durada de 2 hores. Així mateix, just després de la part teòrica es realitzen les 4 hores de pràctiques en l’embarcació.

Les pràctiques de motor i vela també es realitzen de forma presencial, complint amb totes les mesures de protecció i higiene necessàries, però sense perdre l’essència de la navegació i de fet gaudir de la mar.

Des de la llicència de navegació fins a la certificació de capità de iot, l’Acadèmia Nàutica de l’CNCB ofereix un ampli ventall de cursos i horaris amb què iniciar-se en la navegació, o bé, renovar coneixements o ampliar-los.

Podeu trobar tota la informació al nostre web, o bé posant-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic academia@clubnauticcambrils.com. També l’atendrem a l’Oficina del Club a través del telèfon 977360531.

Facebook Comments

Deixa un comentari