Bones sensacions en la concentració de tecnificació d’Optimist del passat cap de setmana

Fins a 64 Optimists van entrenar els dies 6 i 7 de febrer al Club Nàutic Cambrils. Es tractava de la concentració de tecnificació de la classe Optimist de la zona sud. Un entrenament inclòs en el projecte de tecnificació de la classe Optimist de la Federació Catalana de Vela, organitzat abans de l’activació de les properes competicions en l’àmbit català i en coordinació amb els tècnics i clubs de cada zona. El CNCB va posar a disposició dels participants les seves instal·lacions, logística i flota, per tal que tot funcionés a la perfecció.

Els clubs nàutics de Vilanova, Salou, Hospitalet-Vandellòs, Torredembarra, Reial Club Nàutic de Tarragona i Cambrils van ser els participants d’aquesta concentració de la qual hi van treure molt profit tots. Dissabte va ser una jornada excel·lent per la navegació, mentre que diumenge va ser dura i complicada pel fort Mestral. Amb tot, els nois i noies van sortir a l’aigua i van demostrar que tenien ganes d’entrenar i de desafiar la meteorologia adversa.

L’objectiu era fomentar entrenaments conjunts per arribar al màxim volum de regatistes. I per això es treballa de manera coordinada amb els tècnics dels Clubs, implementant metodologies que promoguin el creixement global de la flota, l’estímul competitiu i la preparació de les properes competicions.

Podeu veure fotos al nostre àlbum de FLICKR

Facebook Comments

Deixa un comentari