Món Cañellas es proclama vencedor de la VI Guíxols Cup en Ilca7

El mateix cap de setmana, els regatistes d’Optimist Joan Domingo, Iker Múgica i Cristina Guillén han pujat al pòdium al Memorial Enric Estruch d’Arenys de Mar

El regatista del Club Nàutic Cambrils Món Cañellas ha guanyat la VI Guíxols Cup en Ilca 7 aquest cap de setmana. La competició, N2 del circuit català, organitzada pel Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols ha acollit les classes Ilca 4, 6 i 7, amb un total de 67 participants.

L’expedició cambrilenca la completaven Lucia Gascón en Ilca 6, Santi Alberto en Ilca 4, classificat 3r masculí i 4t en la general, Ricardo de March, primer sub16 i 9è en la general; a més d’Alberto Conchillo i Oriol Ramon.

La meteorologia va permetre la celebració de sis proves per a cada modalitat, tres dissabte i tres diumenge. Dissabte va fer un dia assolellat amb vent de garbí i diumenge un dia més gris amb vent de nord, que va suposar un desafiament per als participants.

D’altra banda, el mateix cap de setmana s’ha celebrat el Memorial Enric Estruch al Club Nàutic d’Arenys de Mar. Una regata N2 per a Optimist G1 i G2 amb 153 regatistes. Amb una meteorologia canviant, es van poder celebrar 4 proves en total.

Fins a 14 regatistes del Club Nàutic Cambrils prenien part de la prova en la qual Joan Domingo pujava al pòdium com a primer sub13, quedant 7è a la general en G1. Iker Múgica, el seguia com a segon sub13 signant també una magnífica participació a la prova. En el mateix grup hi participaven Joan Fargas, Miguel Garcia, Laura Williams, Ariadna Ferrer, Joan Gil, Gonzalo Alberto i Sergi Muñoz.

En G2 Cristina Guillén pujava al pòdium en segona posició sub13, mentre completaven l’expedició del Club Nàutic Cambrils els regatistes Daniel Pérez, Roger Ramon, Gisel Fontana i Nil Herrera.

Facebook Comments

Deixa un comentari