Una setmana per a l’entrenament Easter Camp

El Club Nàutic Cambrils celebrarà del 27 al 31 de març l’Easter Camp, l’entrenament de preparació per als campionats previstos fins a Sant Joan per a les classes d’Optimist i Ilca. Es tracta de 5 jornades que ja s’han convertit en un clàssic per Setmana Santa entre els clubs de la costa catalana. De fet, si les restriccions sanitàries a causa del Covid ho permeten, aquesta serà ja seva sisena edició. Recordem que l’any passat es va haver d’anul·lar a l’últim moment però, per ara, el calendari d’aquest 2021 es manté.

L’Easter Camp està obert a tots els clubs de Catalunya i té l’atractiu de ser un campus conjunt on poder intercanviar metodologies i conèixer altres regatistes en un ambient més distès que el de les competicions. Com a novetat, enguany es comptarà amb el meteoròleg Enric Agud el primer dia, la sessió d’entrenament el segon dia a càrrec de l’empresa Tiburon Crossfit Cambrils o les xerrades tècniques dels jutges Pax Quiñonero i Kiko Igual dilluns i dimarts.

L’activitat arrenca al matí amb reunions amb els entrenadors, a continuació es programen diverses regates en forma d’entrenament i l’últim dia s’aprofita per fer competició.Com ja va passar al Winter Camp, l’entrenament celebrat pel pont del mes de desembre, les joves regatistes comptaran amb un jutge internacional per aplicar regles directes a mar.  Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins el 24 de març al web del club, dins l’apartat regates i inscripcions.

Facebook Comments

Deixa un comentari