2.664 escolars han gaudit aquest curs de les activitats nàutiques al Club Nàutic Cambrils

Enguany s’ha batut el rècord d’alumnes participant a les activitats organitzades pel CNCB dins el projecte Vela Escolar. Alumnes de tot Catalunya, València, Aragó i País Basc, a més d’Irlanda i Noruega han practicat caiac, SUP, banana i raquero a Cambrils.


Els darrers grups d’alumnes estan gaudint aquesta setmana del programa Vela Escolar al Club Nàutic Cambrils. Enguany s’ha registrat un major interès pel programa i les ganes de practicar nàutica i un total de 2.664 escolars han participat a les activitats nàutiques proposades pel CNCB. La xifra suposa un increment del 13%  respecte l’any passat i es bat també el rècord de nombre d’alumnes al CNCB des de que el projecte Vela Escolar es va iniciar al 2016.

El projecte de vela escolar es desenvolupa entre els mesos de març  i juny i té l’objectiu que els alumnes de les escoles de tot Catalunya i també de fora, puguin practicar esports com el caiac, el SUP i la vela, a més de pujar a la banana, mostrant així que el mar ofereix moltes possibilitats a l’abast de tothom.

Els i les participants, dividits en grups, han pogut fer un tast de cada una de les activitats i divertir-se de forma ben diferent al ritme habitual dins les aules. El Club Nàutic Cambrils ha acollit aquest curs joves d’arreu de Catalunya, València, Aragó i País Basc, a més d’Irlanda i Noruega.

El Club Nàutic Cambrils tanca així una temporada més del projecte Vela Escolar i està preparat ja per rebre a partir de dilluns 27 de juny centenars d’infants i joves que gaudiran de la nàutica al Casal de Mar i als diferents cursos que s’ofereixen fins al setembre.

Facebook Comments

Deixa un comentari