La Bandera Blava ja oneja al Club Nàutic Cambrils

El CNCB ha recollit aquesta setmana la bandera Blava en un acte celebrat al Port de Badalona. Cambrils obté aquest distintiu de prestigi internacional per onzè any consecutiu.

El Club Nàutic Cambrils llueix un any més el distintiu Bandera Blava gràcies a la feina ben feta i la continuïtat de bones pràctiques i serveis adequats. El guardó, atorgat per la Asociación de Educación Ambiental y del Consumidor (ADEAC-FEE), reconeix i promou l’ús racional dels recursos a les instal·lacions i activitats nàutiques que s’hi duen a terme i té per objectiu conscienciar sobre la necessitat de practicar una navegació sostenible; així com de la necessitat de preservar el medi marí dels ports i del seu entorn.

El CNCB ha obtingut la Bandera Blava per onzè any consecutiu i demostra així el seu compromís amb la qualitat, la seguretat i el medi ambient; així com que el treball constant per aconseguir l’excel·lència dona els seus fruits.

El Club Nàutic Cambrils és un dels sis clubs nàutics de la província de Tarragona que han estat guardonats amb la Bandera Blava. En aquesta edició s’han presentat 23 candidatures de tot Catalunya i totes han estat guardonades, situant la costa catalana al capdavant d’aquesta classificació a l’Estat.

El Jurat Internacional Bandera Blava de la Foundation for Environmental Education (FEE) és qui atorga anualment el distintiu Bandera Blava en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). Ramon Vallverdú, president del CNCB ha estat l’encarregat de recollir el distintiu en nom del Club. L’acte de lliurament ha tingut lloc aqueta setmana al Port de Badalona i ha anat a càrrec del secretari de Territori i Mobilitat i president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín; l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el president de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), José Palacios.

Facebook Comments

Deixa un comentari