El fort vent marca la 2a edició de la regata Territori Mestral al CNCB

Els 156 regatistes participants van poder celebrar una única prova dissabte en la que ha estat la primera cita esportiva de l’any al Club Nàutic Cambrils. Diumenge, el comitè de regates es veia obligat a suspendre la regata per motius de seguretat a causa del fort vent, que va arribar a ratxes de 41 nusos. 

La regata Territori Mestral ha fet  honor al seu nom i el vent ha bufat fort tot el cap de setmana, marcant el desenvolupament de la  competició. De fet, la intensitat del vent només va permetre realitzar una prova durant la jornada de dissabte 22 de gener. Els 156 regatistes participants sortien a l’aigua disposats a navegar i amb una mitjana de 25 nusos van poder realitzar l’única prova de la competició, ja que, més tard la intensitat del vent va pujar i feia impossible que les embarcacions sortissin a l’aigua. La jornada de diumenge el vent assolia ratxes de fins a 41 nusos, fet que va obligar al comitè de regates a prendre la decisió de suspendre la competició per la seguretat dels i les esportistes.

Els participants a la regata es van dividir en dos únics grups: groc i blau. Al dur-se a terme només una prova, es van establir dues classificacions per a cada categoria. Els regatistes del Club Nàutic Cambrils pujaven fins a quatre ocasions al pòdium. En el grup groc, el guanyador sub16 va ser Àlvar Vila i la tercera posició, era per a Miguel Garcia, mentre que en la categoria sub13, Marcel Martí quedava tercer. Joan Domingo era segon en la categoria sub16 del grup blau.

L’entrega de premis va ser diumenge al migdia i va comptar amb l’assistència d’Oliver Klein, alcalde de Cambrils i Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils. 


La regata Territori Mestral, que forma part del circuit català N2 d’Optimist, va arrencar al mes de setembre a l’Escala. Després de les proves disputades a Vilanova i la Geltrú, el Masnou i Cambrils, finalitzarà al mes de febrer al Garraf. La competició és classificatòria pel Campionat de Catalunya, que es celebrarà a Roses al març.

La regata s’ha pogut seguir en temps real a través del web de Metasail, fabricant dels dispositius GPS instal·lats a les embarcacions dels regatistes, i gràcies al patrocini de Car Solutions International. 

Facebook Comments

Deixa un comentari