L’equip de Marineria efectua una revisió a fons de les guies de les embarcacions

La revisió i manteniment constant de les instal·lacions del Club Nàutic  Cambrils forma part del treball diari de l’equip de Marineria del Club. Coincidint amb una menor afluència d’usuaris i  usuàries al port durant el mes de gener, els mariners aprofiten aquestes dates per fer feines més complicades de realitzar en altres moments de l’any, quan el trànsit d’embarcacions és major. Una d’aquestes tasques és la revisió i neteja a fons de les guies de les embarcacions, que s’utilitzen per recuperar les coderes. Les guies es revisen de forma periòdica durant tot l’any però, com és habitual, cada temporada d’hivern el Club efectua una neteja a fons de les mateixes per garantir el seu bon estat i la seguretat de les embarcacions.

Molts usuaris deixen les guies penjant a banda i banda de les embarcacions cobertes per l’aigua i això fa que aquestes acumulin més brutícia i es cobreixin de cargolins. Quan l’acumulació és molt gran, poden arribar a tallar les mans al manipular-les, a més de patir un desgast important. Per evitar-ho, cal que es deixin sempre col·locades a coberta. Amb tot, l’equip de marineria està aquestes setmanes netejant una per una les guies de totes les embarcacions del Club i assegurant les embarcacions.

Per cert que en el cas que tinguin les guies en mal estat, tenen la possibilitat de comunicar-ho al Club i el Club les hi canviarà.

Paral·lelament, Marineria continua amb les tasques habituals, de revisió i neteja de totes les instal·lacions i embarcacions. Al llarg de la darrera setmana, en la qual s’han registrat diversos episodis de temporals de fort vent, Marineria ha efectuat un exhaustiu control de seguretat minimitzant la possibilitat de patir qualsevol tipus d’accident o desperfectes.

Facebook Comments

Deixa un comentari