28 ports catalans es sumen a la campanya Navegar té premi, amarra gratis!

El Club Nàutic Cambrils és un dels 28 ports que formen part de la campanya Navegar té premi, amarra gratis! Per sisè any consecutiu l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, l’ACPET, ha posat en marxa aquest mes d’abril aquesta promoció que té l’objectiu d’afavorir els usuaris dels diferents ports catalans.

La campanya Navegar té premi, amarra gratis! consisteix en que la majoria dels usuaris dels ports adherits tinguin una nit d’estada gratuïta en cada un d’aquests ports adherits i que són els següents:

*Club Nàutic Port de la Selva*Port de Roses*Marina Empuriabrava  – *Club Nàutic l’Escala *Club Nàutic Port d’Aro*Club de Vela Blanes – Club Nàutic d’Arenys – Club Nàutic Balís –  *Port de Mataró -Marina Port Premià – Port Masnou – Marina Badalona – Port Fòrum – Port Olímpic – Reial Club Marítim de Barcelona – Port Ginesta – Club Nàutic Garraf – *Port de Sitges-Aiguadolç – Club Nàutic Vilanova – *Port Segur-Calafell*Club Nàutic Coma-ruga*Club Nàutic Salou*Club Nàutic Cambrils*Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs*Port Calafat*Marina Sant Jordi – Sant Carles Marina – *Club Nàutic les Cases d’Alcanar.

CONDICIONS I LIMITACIONS

 • Durada: Des de l’1 d’abril fins el 31 de desembre de 2019
 • Oferta: Un total de 27 nits d’amarrador, màxim 1 en cada port, gratis per als nostres amarristes a qualsevol dels altres ports de l’ACPET que participen en aquesta promoció, excepte els ports marcats amb * i subratllats, que durant els mesos de juliol i agost, per poder gaudir de la nit gratuïta s’haurà de pagar una primera nit. És a dir, l’estança mínima serà de 2 nits, una primera nit de pagament i una segona nit gratuïta. El fet de fer més nits de pagament no dóna dret a gaudir de cap més nit gratuïta.
 • La gratuïtat es limita al preu de l’amarratge. Els consums, taxes i serveis seran de pagament.
 • Condicions: Caldrà que el sol·licitant sigui el titular de l’embarcació i titular definitiu dels drets d’ús d’amarrador o llogater directe amb l’administració del Port o Club Nàutic participant, i en tots els casos haurà d’estar al corrent de pagament i tenir al dia l’assegurança de R.C.
 • Les reserves s’hauran de realitzar amb una antelació màxima de 15 dies i mínima de 72 hores i comportarà l’autorització automàtica d’ocupació de l’amarrador durant la seva absència.
 • Les reserves s’hauran de fer obligatòriament a través del port base, que serà qui confirmi la disponibilitat, enviarà copia de l’imprès al port de destí i lliurarà un imprès segellat a l’usuari, qui firmarà l’acceptació d’aquestes condicions i les condicions particulars del reglament d’explotació i policia del port receptor. Aquest imprès s’haurà de lliurar obligatòriament a l’arribada al port de destí per poder gaudir d’aquesta gratuïtat.
 • No s’acceptarà cap reserva que no estigui feta des del port base de l’embarcació en qüestió.
 • Qualsevol embarcació que hagi fet una reserva i no es presenti al port de destí, sense una anul·lació prèvia amb un mínim de 24 h. d’antelació, perdrà automàticament la resta de nits sense utilitzar que tingui pendent. En cas de voler recuperar aquestes nits pendents, haurà d’abonar al seu port base la tarifa d’amarratge del port de destí, i que aquest comunicarà al port base.
 • Vaixells acceptats: Vaixells monocasc inscrits en llista setena, d’eslores entre 8 i 18 mts. Per Catamarans i eslores superiors, l’oferta és molt mes limitada i s’haurà de consultar explícitament a les oficines de cada port base.
 • Aquesta oferta no serà vàlida per a empreses de xàrter.
 • Aquesta oferta quedarà subjecta a la disponibilitat i característiques de cada port, dades que hauran de ser consultades prèviament.
 • Aquesta oferta no és acumulable a d’altres ofertes de les mateixes característiques.
 • El Port es reserva el dret de cancel·lar aquesta oferta a qualsevol usuari sense previ avís.
Facebook Comments

Deixa un comentari