Aprofiti la campanya “Navegar té premi: Amarra gratis!”

, ¡, Campanyes

Amarra grati! Ja són 25 els Ports i clubs nàutics que s’han adherit a la campanya NAVEGAR TÉ PREMI: ¡¡¡AMARRA GRATIS!!! de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, l’ACPET. Una campanya que vol incentivar la navegació pet tota la costa catalana i de manera gratuïta.

La campanya compta enguany amb els següents ports: *Port de Portbou, *Club Nàutic Port de la Selva – *Port de Roses – *Marina Empuriabrava  – *Club Nàutic l’Escala – *Club Nàutic Port d’Aro – Club Nàutic Balís –  *Port de Mataró -Port Masnou – Marina Badalona – Port Fòrum – Port Olímpic – Reial Club Marítim de Barcelona – Port Ginesta – Club Nàutic Garraf – *Port de Sitges-Aiguadolç – Club Nàutic Vilanova – *Port Torredembarra – *Club Nàutic Salou – *Club Nàutic Cambrils- *Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs – Port Calafat – Marina Sant Jordi – Sant Carles Marina – *Club Nàutic les Cases d’Alcanar.

En tots ells es podrà fer una nit gratuïta durant el període de la campanya, que acaba el 31 de desembre. En els ports marcats amb * i subratllats, durant els mesos de juliol i agost, per poder gaudir de la nit gratuïta s’haurà de pagar una primera nit, es a dir la estança mínima serà de 2 nits.

Les reserves s’hauran de fer a través del port base i amb una antelació mínima de 72 hores.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari