El 7 de setembre els socis tenen una cita amb el CNCB

El Club Nàutic Cambrils celebrarà el seu tradicional Sopar Social el dissabte 7 de setembre. Aquest és un dels actes més populars entre els nostres socis. El Sopar Social té com a objectiu homenatjar als socis que porten 25 o 50 anys al Club, alhora que serveix com a festa per acomiadar l’estiu.

La jornada, però, començarà al matí amb una reunió amb tots els socis que vulguin assistir, per tal de repassar els punts que més preocupen sobre les obres. Actualment el Club es troba en la recta final de la fase de remodelació del passeig, dàrsena i varador. S’estan fent repassos i retocs finals de cada punt d’obra abans de donar-la per finalitzada.

Amb la reunió del dia 7 al matí, el Club es proposa tancar el llistat de temes que puguin haver quedat pendents així com aquells altres punts no contemplats al projecte però d’interès per a tots.

I ja a la nit serà el torn pel Sopar Social i per gaudir dels amics i bona companyia. En les properes setmanes, el CNCB donarà més detalls d’aquesta nova edició. Però ja els podem avançar que s’està preparant una gran festa a la zona de la nova L3, amb un sopar molt especial, cuidant fins l’últim detall, on el bon menjar i les sorpreses hi estaran presents. I a l’acabar, la vetllada s’allargarà fins ben entrada la nit amb DJ i molta música.

Serà una nit màgica a la qual convidem a tots els socis per tal de ser el màxim de persones i aconseguir que sigui una nit inoblidable!

 

 

Facebook Comments

Deixa un comentari