PERFIL DE: Marcelo Cairo, regatista de Làser del CNCB: “A la meva generació érem un grup molt cohesionat, fet que ens va fer créixer com a equip”

Campió de Catalunya de Làser Standard i regatista del Club Nàutic Cambrils, Marcelo Cairo de gairebé 19 anys i ple d’il·lusió, va començar en el món de la vela amb Optimist als 7 anys. Actualment, segueix competint a nivell mundial mentre ho compagina amb els seus estudis d’ADE en anglès.

Les seves ganes de seguir aprenent i mantenir bones posicions  l’han convertit durant els últims anys en campió d’Espanya Làser Standard Sub21, subcampió de la Copa d’Espanya, campió Sub19 de Làser Standard de la Europa Làser Cup, entre molts altres èxits que ha aconseguit sempre amb molt d’esforç.

De riure fàcil i extravertit,  assegura que el que més li agrada d’aquest món és la bona companyia: “A la meva generació érem un grup molt cohesionat, ens ajudàvem els uns als altres i això és el que ens va fer créixer com a equip”.

A part de gaudir dins de l’aigua amb els seus companys, el regatista manifesta que a la categoria Làser el que més es premia es la constància i la regularitat, tant física com mental. En els propers dies participarà a la Copa del Rey Mapfre a Palma de Mallorca amb el Món de l’Ona II Cambrils Youth Sailing Team. A més, ha estat preparant el seu següent repte, el Campionat Europeu Làser que se celebra a finals d’agost a Polònia, i pel qual afirma tenir moltes ganes.

Abandonar aquest món no està dintre dels plans d’en Marcelo, ja que assegura que l’edat per a un  regatista no és un impediment: “Al voltant dels 28 anys és quan es pot arribar al màxim de rendiment en el món de la vela”.

Així és Marcelo Cairo, un noi que desprèn simpatia i felicitat. Segueix tota la seva activitat dins del món de la vela a través nostre i a les seves xarxes socials.

Facebook Comments

Deixa un comentari