Previsió meteorològica

La predicció meteorològica per aquest cap de setmana es presenta més variable que l’anterior. Durant divendres hi haurà intervals de núvols baixos que es trencaran al centre del dia  i no es descarta algun plugim feble a partir de mitja tarda.

Pel que fa a l’estat del mar, divendres hi haurà maror durant  el matí i marejol a la tarda amb vents fluixos del nord i nord oest.

La temperatura mínima pujarà lleugerament, mentre que la màxima serà una mica més baixa. El termòmetre es mourà entre els 14 i els 19ºC al litoral.

Dissabte de nou hi hauran núvols baixos, força compactes al litoral. Fins al migdia no es descarta algun plugim feble, minso i aïllat a punts del litoral. A partir de llavors s’esperen precipitacions febles i disperses al litoral. La temperatura mínima pujarà lleugerament o moderadament, mentre que la màxima serà lleugerament més baixa arreu.

En quan a l’estat de la mar serà més tranquil que divendres amb vent escàs i marejol durant tota la jornada.

Finalment diumenge serà un dia amb altes possibilitats de pluges i tempesta, sobretot a la tarda. Les temperatures baixaran lleugerament i es situaran entre els 15 i els 25 graus. L’estat del mar serà com la resta del cap de setmana, amb vents fluixos de sud i sud est i marejol.

Facebook Comments

Deixa un comentari