La cara més solidària de Jordi Xammar

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Jordi Xammar, olímpic i cinc vegades campió del món de vela júnior, estava de vacances a Bali i se’n va anar fins Palu com a voluntari després de conèixer que un tsunami havia assolat la zona d’Indonèsia. L’esportista del Club explicava en declaracions a Antena 3 televisió que “Els nens deien que m’havien portat allà per fer-los feliços”. “Vam organitzar un partit de futbol amb els nens, els vaig posar l’himne de la Champions i ho van viure com si estiguessin en un partit de veritat, va ser un dels moments més especials”, així explica Jordi Xammar l’experiència.

El regatista espanyol destaca l’agraïment de les persones de la zona: “La gent em va preguntar que d’on era, i quan vaig dir Espanya, no entenien què feia allà. Deien que estaven agraïts a Espanya per haver-me portat “.Ha comentat.

Podeu veure tota l’entrevista en aquest enllaç https://www.antena3.com/noticias/deportes/jordi-xammar-el-campeon-solidario-dejo-sus-vacaciones-en-bali-para-ayudar-a-las-victimas-del-tsunami-en-palu_201810095bbca0bc0cf29daba730cf39.html

 

Facebook Comments

Deixa un comentari