Previsió meteorològica

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

La predicció meteorològica per aquest cap de setmana es presenta més variable que l’anterior. Durant divendres hi haurà intervals de núvols baixos que es trencaran al centre del dia  i no es descarta algun plugim feble a partir de mitja tarda.

Pel que fa a l’estat del mar, divendres hi haurà maror durant  el matí i marejol a la tarda amb vents fluixos del nord i nord oest.

La temperatura mínima pujarà lleugerament, mentre que la màxima serà una mica més baixa. El termòmetre es mourà entre els 14 i els 19ºC al litoral.

Dissabte de nou hi hauran núvols baixos, força compactes al litoral. Fins al migdia no es descarta algun plugim feble, minso i aïllat a punts del litoral. A partir de llavors s’esperen precipitacions febles i disperses al litoral. La temperatura mínima pujarà lleugerament o moderadament, mentre que la màxima serà lleugerament més baixa arreu.

En quan a l’estat de la mar serà més tranquil que divendres amb vent escàs i marejol durant tota la jornada.

Finalment diumenge serà un dia amb altes possibilitats de pluges i tempesta, sobretot a la tarda. Les temperatures baixaran lleugerament i es situaran entre els 15 i els 25 graus. L’estat del mar serà com la resta del cap de setmana, amb vents fluixos de sud i sud est i marejol.

Facebook Comments

Deixa un comentari