Joan Domingo i Iker Múgica es proclamen Campió i Subcampió de Catalunya d’Optimist

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils han liderat el podi del Campionat de Catalunya d’Optimist en el qual han participat 127 esportistes

El regatista del CNCB, Joan Domingo, ha alçat el trofeu de nou Campió de Catalunya aquest diumenge 26 de març a Roses. Domingo ha aconseguit la primera posició després de dos caps de setmana de competició, en els quals ha liderat la taula en totes les jornades.

El seu company d’equip, Iker Múgica, es classificava segon després de les sis proves disputades. El cambrilenc va escalar posicions respecte l’anterior setmana del Campionat i aixecava orgullós el seu trofeu de Subcampió.  

22 regatistes del Club Nàutic Cambrils han pres part al Campionat de Catalunya d’Optimist, en el qual hi participaven 127 regatistes de tot Catalunya.  Han estat dos caps de setmana ben diferents. En el primer, els dies 18 i 19 de març, el poc vent va impossibilitar realitzar cap prova diumenge. Sí que es van poder celebrar dues proves vàlides dissabte, tot i la situació meteorològica complicada, ja que el poc vent va fer molt difícil la sortida dels participants al camp de regates.

El segon, en canvi, ha tingut una meteorologia molt més favorable, que ha fet possible la celebració de quatre proves que donaven a Domingo i Múgica el Campionat i Subcampionat, respectivament, confirmat els excel·lents resultats pel CNCB.

L’equip del Club Nàutic Cambrils ha estat format per Manuel Alegret, Yago Alegret, Darío Alvaredo, Arturo Conchillo, Joan Domingo, Gisel Fontana, Albert Gimeno, Miguel Gracia, Cristina Guillén, Irene Isasa, Alexandre Martí, Marcel Martí, Lucas Montiu, Iker Múgica, Sergi Muñoz, Adriana Penas, Pepe Peñaranda, Oriol Pujol, Daniel Pérez, Roger Ramon, Félix Ramos i Àlvar Vila. Tots ells han estat acompanyats pels seus entrenadors, Bea Muro, Leandre Garcia i Oriol Oliva, que confirmen el bon estat de tot l’equip.

Facebook Comments

Deixa un comentari