Adequació del fons marí del Club Nàutic Cambrils

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats, Port

El CNCB ha dut a terme aquests darreres setmanes la neteja del fons marí de restes de trossos de pantalans i grans pedres. Aquesta neteja respon a la necessitat d’adequar el fons marí per tal d’evitar que les embarcacions es vegin afectades per aquests residus. Un bus especialitzat i equipat amb maquinària adequada ha estat l’encarregat d’extreure les restes de pantalans i grans pedres que feien nosa en el fons marí.

Amb aquests treballs d’extracció s’han retirat restes que van quedar submergides al efectuar obres de remodelació i també grans pedres que es trobaven en diversos punts amb anterioritat. L’objectiu principal d’aquestes tasques és evitar danys a les embarcacions i mantenir el fons marí del Club en perfectes condicions. Fins aquest mes de març s’ha dut a terme una primera fase dels treballs de retirada. En el cas que els socis i sòcies detectin que hi ha la necessitat que es retirin més pedres de gran calibre poden comunicar-ho al Club i s’iniciarà una segona fase d’extracció.

D’altra banda, s’han col·locat dues noves boies entre la R1 i la R2 i entre la L0 i la L1 que indiquen la situació del final del tren de fondeig. També durant les obres de remodelació es van col·locar de forma inadequada aquests dos morts, i ara s’han senyalat per evitar danys, especialment, a embarcacions de poc calat.

Aquesta setmana, l’equip de marineria ha avançat amb els preparatius de les instal·lacions per la temporada estival i ha col·locat el moll d’espera davant el Barlovento. Això permetrà facilitar els moviments davant una major afluència d’embarcacions a partir d’aquest mes d’abril. 

Facebook Comments

Deixa un comentari