Alberto Guillén es prepara per les Barcelona Winter Series després de participar a l’Europeu de J70

La tripulació del Bodega Can Marlés, patronejada per Jorge Martínez Doreste i formada per Alberto Guillén, Àngel Blázquez, Fátima Diaz i Gonzalo Morales finalitzava en 35a posició al Campionat Europeu de J70 celebrat a Copenhagen, Dinamarca. Després de dues jornades de classificació competint contra tots els participants, l’equip finalitzava 16è de 100 amb molt bones sensacions. En la fase final, competien els cinquanta millors classificats. Després de no poder sortir a l’aigua la primera jornada per falta de vent, es van poder completar sis proves de la fase final. Tot i això, amb alguns problemes pel vent que fins i tot va dificultar al comitè plantar el camp de regates.

Un fora de línea a la darrera prova els va mantenir en 35a posició però la tripulació torna contenta per la velocitat i la millora en maniobres que han aconseguit. El trofeu del Campionat ha estat per un altre vaixell espanyol, el Noticias del Real Club Marítimo Santander capitanejat per José Maria Torcida.

Després del seu pas per l’Europeu, Alberto Guillén es prepara ja per les Barcelona Winter Series que arrencaran el proper 22 d’octubre.

Facebook Comments

Deixa un comentari