L’Escola de Vela del CNCB tanca la temporada d’estiu amb prop de 900 alumnes als cursos i al Casal de Mar

L’Escola de la Vela del Club Nàutic Cambrils tanca aquesta setmana una temporada plena d’activitats amb el Casal de Mar i els cursos d’estiu. Des del mes de juny, prop de 900 alumnes han participat dels cursos de vela lleugera i d’adults, windsurf, creuer i tecnificació; així com a les Estades Nàutiques amb paddle surf, caiac, vela, banana i navegació a motor.

L’objectiu del Casal de Mar i els Cursos d’Estiu del CNCB és oferir aprenentatge i diversió per a tothom, adaptant cada activitat als diferents grup d’edat, des dels quatre anys fins a les opcions per adults.

A partir del 13 de setembre, l’Escola de Vela continua la seva activitat amb els cursos de vela per adults, activitats per grups escolars i el treball amb els equips de regates d’iniciació i perfeccionament. L’activitat es farà durant tots els caps de setmana fins al mes de juny. Poden trobar més informació al web del CNCB o adreçant-se a les oficines del Club.

Amb l’arribada de setembre també ha tancat temporada la Base Nàutica del CNCB. Al llarg dels mesos de juliol i agost ha ofert la possibilitat de practicar tot tipus d’esports aquàtics com el caiac, el windsurf, el paddle surf o la banana. La gran novetat d’aquest any, i una de les opcions que han despertat més interès ha estat el Big SUP, una modalitat de paddle surf amb capacitat de fins a set persones. La Base Nàutica, que reobria després de tres anys de no poder oferir servei a causa de les obres i de la pandèmia, ha tingut una gran acollida per part dels usuaris i reprendrà l’activitat l’estiu vinent.

Facebook Comments

Deixa un comentari