Alerta moderada dissabte per pluja i vent

Alerta moderada a tota la província de Tarragona per pluges dissabte al matí, s’espera un cel molt ennuvolat i precipitacions abundants que podrien anar acompanyades de fang. A la tarda les pluges baixaran i poden aparèixer algunes clarianes, però es manté l’alerta a la costa pel vent i l’estat de la mar. La temperatura màxima es mantindrà semblant a la de tota la setmana durant tot el dia, però les mínimes baixaran.
Durant el matí bufarà el vent de component est amb velocitats de fins a 19 nusos a primera hora i s’arribarà a ràfegues de 33 nusos. A la tarda el vent es calmarà, bufarà de component sud-est i més tard nord-oest i tindrem màximes de 6 nusos de velocitat i ràfegues de fins a 16 a primera hora de la tarda.

Diumenge serà un dia assolellat, tot i que a primera hora del matí encara es podran veure alguns núvols que poden reaparèixer durant la tarda i no s’esperen precipitacions. La temperatura màxima s’elevarà moderadament i les mínimes seran inferiors.

El vent bufarà de component nord-est amb velocitats de fins a 7 nusos de matinada però durant el matí es mantindrà a màximes de 4 nusos i ràfegues de fins a 8 a primera hora. Al llarg del matí variarà la direcció del vent a component est i durant la tarda passarà de sud-est a nord-est amb velocitats màximes de 4 nusos i ràfegues de fins a 6.

Pel que fa a l’estat de la mar, tindrem maregassa durant el dissabte que es relaxarà de cara al diumenge.

Facebook Comments

Deixa un comentari