Àlvar Vila, segon al Trofeu Club Nàutic El Masnou d’Optimist

L’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils va participar els dies 26 i 27 de novembre al Trofeu Club Nàutic Masnou on Àlvar Vila ha aconseguit la segona posició en la general.

Una meteorologia irregular ha marcat el cap de setmana de competició del Trofeu Club Nàutic Masnou on ha participat l’equip d’Optimist del Club Nàutic Cambrils i que ha reunit a 152 regatistes d’arreu de Catalunya.

L’expedició cambrilenca ha tornat a casa amb una molt bona experiència i la classificació en segona posició del regatista Àlvar Vila, que ha signat una molt bona actuació. El podi l’han completat Oriol Costavella del Club Nàutic Masnou en primera posició i J.Carlos Peña, també del Masnou, com a tercer classificat.

La manca de vent marcava la jornada de dissabte en la qual no es va poder disputar cap prova. Diumenge, en canvi, va millorar la situació, pujant fins als 7 nusos i podent-se celebrar tres proves.

L’equip del Club Nàutic Cambrils el completaven Darío Alvaredo, Arturo Conchillo, Joan Domingo, Gisel Fontana, Miguel Garcia, Albert Gimeno, Cristina Guillén, Irene Isasa, Lucas Montiu, Iker Múgica, Sergi Muñoz, Adriana Penas, Daniel Pérez, Pepe Peñaranda, Roger Ramon i Félix Ramos.

El pròxim cap de setmana part de l’equip viatjarà a Palma de Mallorca per participar al 71è Trofeu Ciutat de Palma, que es celebra del 3 al 7 de desembre i enguany és exclusiu per a la classe Optimist.

La resta de l’equip estarà participant al Winter Camp del Club Nàutic Cambrils, l’entrenament previ a Nadal i que es celebra del 3 al 6 de desembre.

Facebook Comments

Deixa un comentari