Els equips de regates del Club Nàutic Cambrils celebren la Nit de la Vela

Els regatistes d’Optimist, Ilca, J70 i kite van reunir-se el passat divendres 18 de novembre al vespre. L’objectiu era celebrar la feina ben feta durant l’any 2022 juntament amb els seus entrenadors i famílies.

Va ser al restaurant del Club Nàutic Cambrils. Regatistes, familiars i entrenadors es van donar cita per compartir una vetllada junts i reconèixer l’esforç, evolució i la il·lusió de tota la flota esportiva del Club. Un centenar de persones que estimen la vela i que ho van demostrar al llarg de la nit. La vetllada va començar a les vuit del vespre i s’allargava fins passada la mitjanit.

Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, destacava l’esforç i treball que s’està fent des de la secció esportiva per tal que des de la base es gaudeixi de la mar i l’esport i es creïn futurs navegants.

Oliver Klein, alcalde de Cambrils, va ressaltar la unió entre Cambrils i el Club Nàutic i la importància de les sinèrgies entre les dues entitats per promocionar l’esport, la nàutica i la vida saludable i en família.

Aleix Monmany, director esportiu, va presentar els diferents membres dels equips de regates i els valors i objectius de la secció esportiva. També hi va haver moment de reconeixement als millors regatistes de l’any pel que fa als seus resultats.

El tradicional sorteig de diferents regals per als assistents i la foto de grup posaven el punt i final a una de les nits més especials per als regatistes i la secció esportiva del Club.    

Podeu veure totes les fotos al nostre àlbum de Flickr.

Facebook Comments

Deixa un comentari