ANEN prepara l’escenari de la nàutica de cara a la desescalada – COVID19

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

ANEN, l’Associació Nacional d’Empreses Nàutiques, informa que està treballant en la redacció d’un protocol d’actuació d’higiene i prevenció de el sector, una “guia única” que englobi tots els protocols higiènics i sanitaris necessaris per a la reobertura de l’activitat nàutica després la crisi originada per la pandèmia del COVID19. Des d’ANEN consideren totalment necessari disposar d’aquesta guia perquè la reobertura de l’activitat es realitzi de manera segura, eficient i homogènia, sent aquesta la millor manera de traslladar seguretat a clients i usuaris.

A través d’aquest protocol, ANEN es suma a l’ICTE (Institut de Qualitat Turística) per a l’elaboració de les especificacions tècniques que certifiquin la minimització de riscos enfront del COVID19 en coordinació amb la Secretaria d’Estat de Turisme. Des d’ANEN expliquen com estan comptant amb la participació de tots els subsectors de la nàutica, ja que aquest moment és el que justifica més que mai la unió de tots els que formen part de la nàutica d’esbarjo: Instal·lacions nauticoesportives, usuaris i navegants, grans iots, i la representació a ANEN de tots els usuaris.

En paral·lel, ANEN treballa en una credencial del sector com a opció de turisme per a aquest estiu que es preveu atípic. En aquest document, que presentarà en breu a Turisme, s’han objectivat els missatges que la nàutica pot aportar per a ser considerada com una opció a tenir en compte per a la seva pràctica aquest estiu: distanciament social, exigència de mesures de seguretat, màxima col·laboració i la assumpció i posada en pràctica del Protocol d’higiene i prevenció.

FONT: www.anen.es

Facebook Comments

Deixa un comentari