Ajornades les competicions oficials de la RFEV fins al 30 de juny

La Comissió Delegada de la Real Federación Española de Vela, reunida de manera telemàtica aquesta setmana, ha aprovat l’ajornament de totes les competicions oficials de la RFEV fins al 30 de juny, a excepció de les regates virtuals organitzades per aquesta Federació.

A la reunió també es va acordar coordinar amb les Federacions Autonòmiques, Clubs Organitzadors, Secretaries de Classes i Àrea de Competicions d’aquesta RFEV, la possible celebració d’algunes d’aquestes regates en dates posteriors, així com la possible cancel·lació definitiva d’altres, tenint en compte a l’hora de reprogramar, especialment en vela infantil i juvenil, el conciliar el calendari de regates amb els classificatoris autonòmics, curs escolar i el calendari dels esdeveniments internacionals.

A més, es van comprometre a estudiar en cada classe, la necessitat de modificar el sistema classificatori dels equips nacionals per a la seva participació en regates internacionals, així com la definitiva composició d’aquests equips.

La RFEV informa que aquesta decisió es podrà veure modificada a partir de la data indicada per les directrius emanades en cada moment per les autoritats esportives i sanitàries.

Facebook Comments

Deixa un comentari