Els arbres del Club tornen a casa

El Club Nàutic Cambrils ha replantat una olivera i un brachachito al seu lloc d’origen. Hi eren des de fa més de 15 anys, a la punta de la L3, quan algú els va plantar. Des de ben aviat, un dels socis més antics del Club, Enric Sánchez-Cid, se’n va adonar de la seva presència i els regava cada setmana, tenint cura que ningú els fes malbé i poguessin créixer. I així va ser. Amb l’ajuda d’un altre soci, Eduardo Serrano, van cuidar els arbres rigorosament, tenint en compte que amb el salnitre de la mar a tocar, la seva evolució no seria la mateixa que terra endins. Amb tot, han sobreviscut al pas dels anys.

Quan van començar les obres de remodelació del Club, tant el senyor Sánchez-Cid com el senyor Serrano van preocupar-se pel futur dels arbrets. Des del Club es va decidir que, mentre duressin les obres, se’n fes càrrec una empresa de jardineria, enduent-se’ls del Club, per tal que rebessin els tractaments oportuns per poder seguir vivint.

Un cop finalitzades les obres i decidint la millor època per trasplantar-los, finalment aquest divendres l’olivera i el brachachito han tornat a casa seva i han estat trasplantats al mateix lloc on van néixer, a la punta de la L3.

Com a curiositat cal dir que l’Enric Sánchez-Cid, metge de professió però que ha escrit alguns llibres per afició, va incloure l’olivera del Club en el seu llibre “Una volta per entre oliveres”, on explica la seva història.

Facebook Comments

Deixa un comentari