Arranca demà una nova edició de l’Easter Camp

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

Tots pendents del temps abans de que s’iniciï una nova edició de l’Easter Camp que demà i durant tot el cap de setmana es celebrarà al Club Nàutic Cambrils. La quarta edició de l’Easter Camp, que és un campus d’entrenament que es celebra durant els dies Setmana Santa amb l’objectiu de preparar als regatistes d’Optimist i Làser pel cicle de regates fins a Sant Joan. Els joves, més d’un centenar realitzaran l’entranament de forma conjunta, amb regatistes de diversos clubs de la zona i d’arreu del territori. En aquesta edició hi participaran clubs de tota Catalunya i també de Canàries amb més de 80 optimist i una quinzena de Làsers.

Com a novetat en aquesta edició, els millors regatistes del nostre Club faran de monitors dels participants, el que encara enrriqueix més l’experiència entre els participants.

Durant els dos dies de l’Easter Camp es realitzaran sessions teòriques, entrenament físic i regates a més d’intercanvi d’experiències entre entrenadors i regatistes de diferents clubs fan que l’Easter Camp sigui molt profitós per tots ells.
Destacar que un cop finalitzat l’Easter Camp, arrancarà, el dimecres 28 de març el Campionat d’Espanya d’Optimist que es celebrarà a Cambrils fins l’1 d’abril.

Facebook Comments

Deixa un comentari