La 5a edició de l’Easter Camp consolida el campus com un referent a nivell tècnic

L’Easter Camp del Club Nàutic Cambrils celebrava ahir dimecres 17 d’abril la seva última jornada  després de 5 dies d’intensa activitat. Els petits d’Optimist acabaven així l’entrenament específic de cara la recta final de la temporada.

Ha estat la cinquena edició, en la qual hi ha pres part una quarantena de regatistes de diferents clubs de la demarcació amb els seus entrenadors. D’aquesta manera han pogut compartir vivències relacionades amb l’esport, el treball en equip i l’aprenentatge amb sessions teòriques, entrenament físic i regates. En aquesta edició, els més petits han tingut el privilegi de tenir al regatista preolímpic Món Cañellas com a entrenador, a més de l’entrenador de làser Héctor Calvo, els quals, a més de dirigir-los a l’aigua també feien l’anàlisi tècnica després de cada regata.

Al finalitzar l’última jornada va ser el moment de l’entrega de trofeus per aquells que millor ho van fer en les 12 proves disputades. En aquesta ocasió es van donar els premis per categories d’edat. Ricardo de March va ser el guanyador absolut de l’Easter i primer sots 14. Joan Domingo va ser segon de la general i primer sots 12. Mar Fernández va ser primera en sots 16 i Joris Rubio guanyava en G1.

L’Easter és un campus d’entrenament que se celebra durant les vacances de Setmana Santa al CNCB i que té l’objectiu de preparar als regatistes d’Optimist fins a Sant Joan de forma conjunta amb diversos clubs de la zona i d’arreu del territori.

Facebook Comments

Deixa un comentari