Arranca una nova temporada de la Base Nàutica!

El dilluns 25 de juny posarem en marxa un any més la Base Nàutica del Club Nàutic a la platja del Regueral de Cambrils. La Base Nàutica estarà oberta tots els dies fins el proper mes de setembre. Durant els mesos d’estiu, la Base Nàutica, es converteix en el punt neuràlgic de les activitats nàutiques d’oci a Cambrils.

Com cad any la Base Nàutica oferirà la possibilitat d’iniciar-se en tot tipus d’esports nàutics com ara el caiac, el paddle surf, surf, wake, esquí Nàutic, la banana o el parasailing.  Algunes de les activitats, com es el cas del caiac o el paddle surf es poden realitzar acompanyats d’un monitor.

Per altra banda cal destacar que a la mateixa estació nàutica també es poden contractar cursos de Windusrf. Aquests es podem realitzar en períodes d’una setmana fins a 4 setmanes, de dilluns a dijous o els caps de setmana.

Com a novetat destacar que aquest any hem modificat els horaris d’obertura de la Base Nàutica. Estarà oberta com sempre de dilluns a diumenge a partir de les 10h del matí.

Com cada any tenim disponibles els abonaments d’activitats de la Base Nàutica. El de 5 activitats te un preu de 50€ i el de 10 activitats de 94€.

Facebook Comments

Deixa un comentari