Gaudeix del mar amb la basé Nàutica, el casal de mar i els cursos d’estiu

, Escola de mar

El Club Nàutic Cambrils està a punt d’arrencar una nova temporada de Casal de mar, Estades Nàutiques i cursos de vela i windsurf. A més d’inaugurar la base nàutica a la platja del Regueral. Com cada estiu el Club obre el seu ventall de possibilitats d’oci i aprenentatge gràcies a les activitats i esports nàutics.

Tan sols queda una setmana per gaudir del caiac, paddle surf o banana. La base nàutica, ubicada a la platja del Regueral obrirà les seves portes el dissabte 24 amb tot el material a punt perque ningú s’avorreixi a la vora del mar.

I el dilluns 26 estrenarem nova temporada de Casal de Mar i Cursos d’Estiu.

Endinsar-se al món de la nàutica des de ben petits és possible gràcies al Casal de Mar. És per a nens i nenes dels 4 anys i fins als 7. Aquells que s’hi apunten aprenen coses noves del seu entorn, a la vegada que es diverteixen. El Casal de Mar és una interessant manera d’assolir coneixements i gaudir de l’estiu, alternant l’aula, amb la platja i els seus primers tastos de navegació.

A partir dels 7 anys i fins els 16, els nois i noies poden triar entre fer curs de vela, de windsurf o estades nàutiques. Aquestes últimes barregen la vela, el caiac, el windsurf, la banana i el paddle surf.

Les inscripcions van per setmana, sent més econòmic com més setmanes s’hi apuntin. El Casal de Mar és als matins i les altres activitats, matí, tarda o tot el dia. També hi ha la possibilitat de quedar-se a dinar.

Finalment també hi ha cursos de creuer a partir dels 16 anys i cursos per adults de vela i windsurf.

Per apuntar-s’hi només cal omplir el full d’inscripció que poden trobar a la pàgina web del Club o bé a l’oficina.

 

Facebook Comments

Deixa un comentari