Audi Tarracomòbil renova l’acord de patrocini amb el Club Nàutic Cambrils

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Club Nàutic Cambrils i el concessionari de vehicles Audi Tarracomòbil han signat la renovació de l’acord de patrocini amb els equips de regates del CNCB. Així, durant els propers mesos, Audi serà novament una de les empreses que lluiran els nostres regatistes en entrenaments i competicions.

Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils i Albert Martínez, gerent d’Audi Tarracomòbil, han signat aquest acord a les instal·lacions del CNCB. La renovació del patrocini s’ha hagut de retardar uns mesos a causa de la situació generada per la COVID però ambdues  parts han destacat que les sinergies entre el CNCB i Audi Tarracomòbil han estat molt profitoses des de que van iniciar la col·laboració l’any 2018. En la mateixa línia, han remarcat que l’excel·lència, l’evolució continua i el treball en equip són valors compartits per les dues parts. El president del Club, Ramon Vallverdú, ha assegurat que aquesta és “una renovació desitjada i esperada”.

Un cop oficialitzada la signatura d’aquest conveni, ara només cal pensar en els diferents esdeveniments esportius marcats en el calendari d’aquest 2021. 

Audi Tarracomòbil ofereix condicions especials als socis del Club

En la compra d’un vehicle els socis tindran avantatges econòmics, finançament preferent i personalitzat, a banda de rebre ofertes periòdiques exclusives en models en estoc. L’oferta s’amplia també en el servei de postvenda.

Facebook Comments

Deixa un comentari