Ricard Castellví entrena a Lanzarote amb la Federación Española de Vela

Ricard Castellví, regatista d’Ilca 7 del Club Nàutic Cambrils, es troba a Lanzarote treballant amb la Federación Española de Vela. Aquesta darrera setmana hi està entrenant amb regatistes d’altres classes i que formen part de l’equip absolut de làser. Un cop finalitzades les sessions tècniques, Castellví viatjarà a Murcia per unir-se a la resta de l’equip, que també està entrenant allí. A mitja setmana es traslladaran a Puerto Sherry, Cádiz, on del 25 de febrer a l’1 de març es celebrarà la Semana Olímpica Andaluza de Vela i on el cambrilenc hi competirà. 

La incorporació a l’equip juvenil de la Federació Española de Vela de Ricard Castellví ha estat una de les fites aconseguides pel regatista en els darrers mesos i un reconeixement a la seva constància, evolució i esforç al llarg de 2020. Precisament, Castellví arrencava 2021 rebent dos premis a la Festa de la Vela de la Federació Catalana de Vela. La Federació l’ha premiat pel seu Campionat d’Espanya Absolut i sub-19 a El Puerto de Santa María del passat mes de març.

El premi se li ha entregat a les instal·lacions del CNCB, ja que degut a les actuals restriccions pel Covid, la festa de la FCV es va celebrar de manera virtual. El director esportiu del CNCB, Joan Gelpí, ha estat l’encarregat de lliurar-li els guardons que reconeixen uns dels triomfs més destacats de 2020.

Facebook Comments

Deixa un comentari