Baixada de les temperatures i pluja el cap de setmana

Dissabte el dia començarà amb el cel serè, si bé al llarg del matí augmentaran els núvols alts i mitjans de sud a nord que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat, amb algunes clarianes transitòries durant les primeres hores de la tarda.

Temperatura mínima semblant. Màxima lleugerament més baixa.

Al principi i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable. La resta de la jornada s’imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i est amb predomini del llevant al litoral.

Diumenge la nuvolositat augmentarà de matinada fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert en general.

S’esperen xàfecs dispersos fins al migdia, i més extensos a partir d’aleshores. Inicialment afectaran principalment punts del terç oest i del litoral i prelitoral, i a partir del migdia podran afectar qualsevol punt. Seran d’intensitat entre feble i moderada i s’acumularan quantitats poc abundants, localment abundants.

Al principi del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable. La resta de la jornada s’imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i est amb predomini del llevant al litoral. A partir del vespre el vent tendirà a girar a component oest, amb algunes ratxes fortes al terç sud.

Pel que fa a l’estat de la mar, dissabte tindrem maror i diumenge forta maror.

Facebook Comments

Deixa un comentari