Cambrils acull la XIX Regata Vent de Dalt de creuers aquest cap de setmana

El Club Nàutic Cambrils organitza per dinovè any la regata de creuers Vent de Dalt, que tindrà lloc aquest cap de setmana 3 i 4 de juliol. Està prevista la participació d’una desena d’embarcacions.

La Vent de Dalt té com a objectiu que els navegants arribin a la Plataforma Casablanca, o al Far Cap Tortosa els que facin el recorregut curt.

S’han establert tres grups de classificació i per recorreguts: classificació per a participants en Solitari, classificació per a participants A-Dos i classificació per embarcacions amb tripulació. Hi haurà grup ORC, RI i Promoció. La regata és a més puntuable per a la Copa Catalana de Solitaris i A2.

La competició es defineix en dos recorreguts en funció de la zona de navegació despatxada o recorregut escollit:

RECORREGUT 1 – ZONA B3 – amb una distància aproximada de 66 milles nàutiques: Cambrils – Far Cap Tortosa – Plataforma Casablanca – Cambrils.

RECORREGUT 2 – ZONA B2 – amb una distància aproximada de 43 milles nàutiques: Cambrils – Far Cap Tortosa – Cambrils.

El registre de participants es farà aquest dissabte 3 juliol  fins a les 15h, a les 16h es farà la reunió de patrons i la sortida de la prova tindrà lloc a les 18h.

El lliurament de trofeus es celebrarà diumenge 4 de juliol a les 20:30h per després tot seguit, celebrar el sopar per a tots els assistents i acompanyants al Restaurant del CNCB.

Les embarcacions participants a la regata tindran dret d’amarrador gratuït a les instal·lacions del Club Nàutic Cambrils des d’una setmana abans del inici de la prova fins una setmana després.

Facebook Comments

Deixa un comentari