Cambrils mostra el seu compromís solidari amb la lluita contra l’ELA

Emocions a flor de pell en el 1r Sopar Solidari a Cambrils en benefici de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls celebrat el passat divendres 20 de maig. La trobada, que va comptar amb 340 persones, va ser tot un èxit de participació i d’implicació, així com de compromís per seguir treballant per contribuir en la investigació al voltant de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica i en el suport a les persones afectades per la malaltia i les seves famílies. 

Al llarg de la vetllada es van viure molts moments especials entre els quals cal destacar l’homenatge a Sisco Morell, cambrilenc afectat per l’ELA i un dels promotors de la iniciativa. Tots els assistents van rebre Morell en peu i amb aplaudiments, lluint una samarreta amb la seva fotografia i on es podia llegir ‘You’ll never swim alone’. Un reconeixement a la seva implicació i compromís amb aquesta causa solidària.

Un dels moments més esperats de la nit va ser l’entrega a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls d’un xec per valor de 72.972€; quantitat recaptada entre totes les activitats que s’han dut a terme des del passat agost de la mà de diferents entitats, entre elles les travesses solidàries Connecta’t per l’ELA i Swim For ELA, accions especialment destacades pel CNCB. Cal remarcar també que la recaptació aconseguida pels equips  de la Travessa Swim for ELA es destinarà a la investigació a través de la Fundació Luzón. Durant el sopar, es van realitzar també els sortejos de diferents regals cedit pels patrocinadors de l’esdeveniment.

El sopar, que es va celebrar al restaurant Mas Gallau de Cambrils i va reunir 340 persones, ha comptat des del primer moment amb la col·laboració del Club Nàutic Cambrils. El president del CNCB, Ramon Vallverdú, destacava que “som una terra de tradicions i vull pensar que amb aquest sopar se n’inicia una de nova que es repetirà any rere any”. “Totes les activitats al voltant de l’ELA en les quals participem estaran vinculades amb els esports nàutics i amb el mar i es faran des del Club Nàutic Cambrils”, ha afegit.  

El CNCB ha col·laborat activament en les travesses solidàries en aigües obertes realitzades al llarg dels darrers mesos i amb la seva implicació en aquest primer Sopar Solidari per l’ELA, consolida el seu suport a aquesta causa.

Cal destacar que la jornada de la Travessa Solidària no hagués estat possible sense tots els voluntaris que hi van treballar tot el dia. El seu temps, implicació i ajuda van ser indispensables i des del Club Nàutic Cambrils es va voler agrair la seva tasca i compromís convidant-los a un sopar ben especial. La trobada es va celebrar el divendres 3 de juny al Barlovento i en ella es van poder compartir vivències de la jornada solidària.

Facebook Comments

Deixa un comentari