La secció de pesca del Club Nàutic Cambrils organitza trobades mensuals per als seus aficionats

El proper diumenge 19 de juny es celebrarà la segona trobada de pesca amb l’objectiu de difondre i impulsar encara més l’activitat social al Club al voltant d’aquesta pràctica. La secció de pesca del CNCB organitza un nou esmorzar previ a la sortida al mar. La convocatòria és a les 8h del matí a la zona esportiva, on es preparen les barbacoes i es comparteix l’àpat abans de la jornada de pesca.

La iniciativa sorgeix de la secció de pesca que, a banda dels concursos i l’activitat al seu voltant, vol crear un espai de trobada entre els aficionats i aficionades a la pesca que permeti compartir temps plegats al Club. Amb aquestes trobades, es busca afavorir la relació entre socis i sòcies amants d’aquesta pràctica, així com animar a sumar-s’hi a aquells que vulguin iniciar-s’hi.

El primer d’aquests esmorzars es va celebrar el passat diumenge 22 de maig i va reunir un nombrós grup de socis i sòcies. A la trobada no hi van faltar la bona carn a la barbacoa i un ambient immillorable. La secció de pesca prepara ja els pròxims esmorzars, que es celebraran els diumenges 19 juny, 17 de juliol i 14 d’agost.

Facebook Comments

Deixa un comentari