Canvi de temps el cap de setmana

Dissabte la nuvolositat anirà en augment d’oest a est per l’arribada de núvols alts i mitjans. A més, hi haurà nuvolades al litoral, sobretot al sector central, que ja de matinada deixaran el cel molt ennuvolat o cobert. A partir de migdia creixeran nuvolades arreu que a la tarda deixaran el cel molt ennuvolat o cobert.

De matinada i durant tota la jornada són probables ruixats aïllats al litoral, sobretot al sector central. La precipitació podrà ser d’intensitat forta i acumular quantitats abundants.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Per la seva banda, la màxima baixarà entre lleugerament i moderadament, sobretot a la meitat est.

Durant la primera meitat del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable. A partir de migdia s’imposarà el component oest a l’interior de la meitat oest i el component sud i est a la resta, en general d’intensitat entre fluixa i moderada amb algun cop fort.

Diumenge millora una mica la situació. El cel estarà serè o poc ennuvolat en general. Malgrat tot al litoral central i nord estarà mig ennuvolat tota la jornada, amb nuvolositat més abundant de matinada.

La temperatura baixarà entre lleugerament i moderada.

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí. A partir de migdia s’imposarà el component sud i oest, arribant als 16 nusos.

Pel que fa a l’estat de la mar, dissabte hi haurà marejol i diumenge, maror i forta maror.

Facebook Comments

Deixa un comentari