Els equips d’ILCA 4 i 6 del CNCB entrenen amb Angelo Tabernero i Cristina Pujol

Els equips d’Ilca 4 i Ilca 6 del Club Nàutic Cambrils van participar el passat cap de setmana a la concentració de la Federació Catalana de Vela a l’Hospitalet de l’Infant. Una cinquantena de regatistes d’Ilca 4, Ilca 6 i Ilca 7 han pogut gaudir durant tot el cap de setmana de diferents activitats i formació amb Angelo Tabernero, tècnic de la Federació Catalana de Vela i Cristina Pujol, regatista olímpica i tècnica de la classe Ilca Catalunya. Tots dos han compartit amb els esportistes els seus coneixements i experiències.

Els regatistes d’ILCA 4 del Club Nàutic Cambrils van sortir a l’aigua acompanyats d’Angelo Tabernero i l’entrenador del Club Guillem Griñó, mentre que els regatistes d’ILCA 6 del CNCB ho feien amb l’olímpica Cristina Pujol. Per als regatistes del CNCB ha estat una gran experiència i una oportunitat única per poder compartir temps i coneixements amb grans professionals.

L’esdeveniment estava organitzat per la Federació Catalana de Vela, amb la col·laboració del Club Nàutic Hospitalet – Vandellòs i la classe Ilca Catalunya.

Facebook Comments

Deixa un comentari