Cap de setmana de cel enteranyinat i vent a la costa

Dissabte el cel estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans, especialment al nord i durant la tarda. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà i quedaran núvols baixos només en punts del Pirineu.  La temperatura mínima será semblant a la de divendres i la máxima pujarà lleugerament.  Hi haurà vent de components sud i oest al litoral, que bufarà fluix i de direcció variable al principi i final del dia, amb terral matinal al litoral.

Durant la jornada de diumenge, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat al terç nord de Catalunya. A la resta, es mantindrà serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims. Al final de la jornada si s’esperen intervals de núvols baixos al litoral. El vent s’imposarà de component sud  i est al migdia a la Costa Daurada, a la resta será fluix i variable de matinada però s’anirà imposant progressivament el vent de component est i sud, fluix amb cops moderats.

Pel que fa a l’estat de la mar, a la Costa Daurada s’espera marejol a primeres hores de dissabte i maror la resta de cap de setmana amb vents de migjorn durant la tarda de dissabte i de ponent la jornada de diumenge.

Facebook Comments

Deixa un comentari