La gran obra del CNCB al “Quadern de Bitàcola”

Els anys 70 representen la consolidació del projecte del Club Nàutic Cambrils. L’any 1973 es celebren les primeres eleccions, que guanya Alberto Talayero. Talayero vivia a Madrid pero viatjava molt i sabia del potencial de Cambrils. Amb la Junta Directiva que l’acompanyava en aquella primera etapa va dotar al Club d’instal·lacions adequades per fer realitat les ambicions de l’entitat, a més, va permetre fer un salt qualitatiu donant vida a la vessant esportiva del Club.

A finals de la dècada dels setanta el Ministerio de Obras Públicas y Urbanismo aprova el pla de reformes del Club elaborat per l’enginyer Arturo Serrano i es concedeix una superfície total de 25.700 metres quadrats per la construcció del projecte. Es tractava de construir unes noves passarel·les, l’aparcament, l’edifici de capitania, els molls d’espera i reubicar la zona de vela lleugera. Una gran obra que va donar inici a una nova era del CNCB.

Us convidem a seguir els perfils de Club en xarxes socials i també a compartir-hi les vostres imatges i records de Club Nàutic Cambrils amb nosaltres. Podeu fer-ho a través d’Instagram (www.instagram.com/clubnauticcambrils/ i Facebook (www.facebook.com/clubnauticcambrils1964/)

Facebook Comments

Deixa un comentari