Cap de setmana de núvols i sol i temperatures primaverals

Dissabte, cel entre mig i molt ennuvolat fins a primera hora del matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat.

Temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, per bé que podrà pujar lleument al litoral nord. La temperatura màxima serà similar al litoral i entre lleugerament i moderadament més baixa a la resta del país.

Fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre el vent serà fluix i de direcció variable en general. La resta de la jornada s’imposarà el vent de component sud i oest fluix amb algun cop moderat a la tarda, amb un màxim de 12 nusos.

Diumenge, cel serè o poc ennuvolat. A banda, fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central, així com a partir del vespre a trams del litoral.

Temperatura mínima lleugerament més baixa, i màxima entre lleugerament i moderadament més alta.

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral. A partir de llavors s’imposarà el vent de component sud fluix, amb cops moderats sobretot durant les hores centrals del dia. Al final de la jornada el vent quedarà fluix i de direcció variable.

Pel que fa a l’estat de la mar, dissabte hi haurà maror i diumenge, marejol.

Facebook Comments

Deixa un comentari