La Secció Esportiva es prepara per a la temporada i recupera dues embarcacions per a la seva flota

La posada a punt de la flota de l’Escola de Vela ha ocupat la major part de el temps de la Secció Esportiva de vela en els últims dies. Després d’un any estrany, l’activitat reprèn poc a poc la normalitat i les ganes de navegar es fan notar amb una major demanda de cursos de vela i l’interès pels esports nàutics en general.

El Club Nàutic Cambrils preveu una primavera i estiu intensos i no vol deixar res per al final. Per aquest motiu s’han estat reparant i posant a punt algunes embarcacions, a més de recuperar dues d’elles que no s’estaven fent servir. La primera, el Neguit, un creuer de 23 peus que s’ha remodelat i que servirà per a realitzar cursos d’iniciació i perfeccionament de creuer. Una altra de les embarcacions que s’ha recuperat i preparat és el Bousfer, que a partir d’aquesta temporada s’utilitzarà com a comitè de regates.

Així mateix, s’han dut a terme els treballs necessaris per a protegir la part inferior de la grua de l’Escola de Vela. Una posada a punt que s’estrenarà aquest cap de setmana amb l’Easter Camp i a partir de dilluns amb el Curs d’iniciació a la vela de Setmana Santa.

Facebook Comments

Deixa un comentari