Cap de setmana de temps plàcid

Dissabte, en general el cel estarà serè. Malgrat tot, hi haurà estrats baixos al sector central del litoral i del prelitoral i a punts de la depressió Central que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat, essent més trencats al centre de la jornada.

És probable algun ruixat feble i aïllat a punts del sector central del litoral i prelitoral, preferentment fins a primera hora de la tarda. S’acumularan quantitats minses de precipitació.

La temperatura, tant mínima com màxima, serà lleugerament més baixa.

La visibilitat serà bona en general. Malgrat tot, hi haurà alguns bancs de boira o boirina matinal a punts del litoral i prelitoral central i de la depressió Central.

Bufarà el mestral al sud del Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre d’intensitat entre feble i moderada amb alguns cops forts.

Diumenge al llarg del matí arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l’oest del país que deixaran el cel mig ennuvolat en general. A banda, hi haurà estrats baixos al litoral i prelitoral.  Fins al migdia és possible alguna precipitació feble, aïllada i minsa al litoral i prelitoral sud.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta, en conjunt.

La visibilitat serà bona en general. Malgrat tot, hi haurà alguns bancs de boira o boirina matinal a punts del litoral, del prelitoral i de la depressió Central.

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final del dia. La resta de la jornada s’imposarà el vent de component sud i est fluix amb algun cop moderat.

Pel que fa a l’estat de la mar, hi haurà marejol tot el cap de setmana.

Facebook Comments

Deixa un comentari