El CNCB, present al Saló Nàutic de Barcelona

Premsa Club Nàutic

, ¡, Destacats

El Saló Nàutic de Barcelona tornava al Port Vell el passat 12 d’octubre, després que en 2020 no es celebrés a causa del Covid. Fins aquest diumenge 17, el Saló oferirà tot allò relacionat amb el món de la nàutica, els últims avanços en embarcacions i accessoris.

Representants del Club Nàutic Cambrils l’han visitat i han participat en diverses activitats que s’hi han celebrat.

La més destacada va ser l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, l’ACPET, que sortosament s’ha pogut fer presencial, amb una assistència de 45 persones pertanyents als diferents Clubs Nàutics i Ports Catalans que conformen l’Associació.

En ella es van modificar els nous estatuts, es va fer repàs de la Memòria 2020 i es va aprovar el pressupost, entre d’altres temes.

Una ocasió que va servir, a més, per poder tornar a tenir contacte amb altres ports d’una manera molt més distesa i personal que en els darrers temps.

L’ACPET compta amb un estand propi al Saló Nàutic en el qual hi són presents tots els ports associats i en el qual es poden consultar tota la seva informació i les diferents promocions actuals.  

En la darrera edició del Saló Nàutic de Barcelona, de fa dos anys, es van comptabilitzar més de 50 mil visitants i aquest any s’espera una xifra similar.

Enguany el Saló Nàutic de Barcelona reuneix 500 embarcacions, 176 d’elles de mostra flotant. Tot això gràcies a 184 expositors.

Facebook Comments

Deixa un comentari