Excel·lents resultats per a l’equip d’Optimist a la Regata Vilamòbil de Vilanova

Els Optimists  tornaven amb cinc trofeus. Iker Múgica, Miguel García i Joan Domingo han ocupat el podi en la categoria sub16 del grup groc. En grup blau, Àlvar Vila guanyava en sub16. Cristina Guillén, en grup groc, s’enduia el bronze sub13 femení.

Fins a 152 regatistes de 16 clubs del litoral català han participat a la Regata Vilamòbil de N2 d’Optimist, organitzada pel Club Nàutic Vilanova els dies 22 i 23 d’octubre, i en la qual els regatistes del Club Nàutic Cambrils ocupaven el pòdium al complet de la categoria sub16 del grup groc. Iker Múgica, Miguel García i Joan Domingo eren primer, segon i tercer, respectivament. En grup blau, Àlvar Vila guanyava en sub16. Cristina Guillén, en grup groc, s’enduia el bronze sub13 femení. Uns excel·lents resultats que sumen pel rànquing català.

El poc vent marcava la competició, de fet, dissabte només es va poder celebrar una única prova per a cada grup, el groc i el blau. No va ser fins passades les dues del migdia i amb tan sols 5 nusos de vent, que va iniciar-se la prova de la jornada. Diumenge, la situació no va ser gens favorable per als participants, que es van quedar sense proves per falta de vent.