El CNCB reuneix més d’un centenar de socis i regatistes per celebrar la 45a regata de Creuers Los Roques

La competició, organitzada pel Club Nàutic Cambrils, amb 18 embarcacions participants, va viure un intens cap de setmana els dies 29 i 30 d’octubre, amb dues proves i dues categories, ORC i Promoció. L’embarcació Món de l’Ona II del CNCB s’ha endut la victòria en ORC, mentre que Fol a Voile del Club Nàutic de Tarragona s’ha endut la victòria en Promoció. El cap de setmana acabava amb un gran dinar de celebració al qual han assistit els participants i per a bona part dels socis del CNCB. 

El Club Nàutic Cambrils ha celebrat la 45a edició de la regata de Creuers Los Roques aquest cap de setmana amb dues magnífiques jornades per a les 18 embarcacions participants i un gran dinar de celebració al voltant de la regata amb més història del Club, que ha reunit regatistes i socis de l’entitat.

En la categoria ORC, la primera posició a estat per l’embarcació del Club Nàutic Cambrils Món de l’Ona II, de Ramon Cañellas. La seguia a la classificació Moana, de Lluís Jordi, també del CNCB. El bronze ha estat per a Salao Tu, de Manuel López, del Club Nàutic Salou. 

En la categoria Promoció l’embarcació vencedora ha estat l’embarcació Fol a Voile, d’Alejandro Romero, del Reial Club Nàutic de Tarragona. La segona posició l’ha ocupat Silandeiro, de Josep Jordi, del Club Nàutic Cambrils; mentre que el tercer lloc ha estat pel Panthalasa, de Manuel Amores, del Reial Club Nàutic de Tarragona. 

La 45a regata de creuers Los Roques, puntuable per a la Copa Catalana Zona Sud ORC, començava dissabte a les 10:30h amb el registre de participants i l’esmorzar, per a les 12h donar el senyal de la primera prova per a les dues travesses de la jornada. D’una banda, les 13 embarcacions de la categoria ORC tenien el seu objectiu en el Far de Tortosa i tornada a Cambrils.  

Per altra banda, la modalitat Promoció, per a aquells que s’inicien a les regates, va fer la travessa fins a la Cova del Llop Marí i tornada.  

El vent amb amb 8-10 nusos de Llevant constants durant tota la jornada de dissabte va fer que els participants tinguessin una molt bona navegació. La primera embarcació arribava al Club Nàutic Cambrils a les 17:51h i l’últim participant ho feia a les vuit del vespre.  Diumenge la jornada va començar a les 11h com estava previst i es van fer dues proves, tant per promoció com per ORC. En aquesta darrera, les proves van consistir en dues voltes en triangle olímpic. Per a promoció, també es va fer un triangle olímpic, però només una volta. Els participants van començar amb un vent de 7 nusos, que va anar pujant fins als 14 durant la jornada.  

En acabar, tots els participants van poder gaudir d’un dinar multitudinari a les instal·lacions del Club que va reunir a 150 persones entre regatistes i socis i sòcies del Club Nàutic Cambrils. Una ocasió de retrobament i celebració que va servir per commemorar les 45 edicions d’una regata estretament lligada a la història de l’entitat. Ramon Vallverdú, president del Club Nàutic Cambrils, ressaltava “la voluntat del CNCB de seguir organitzant competicions esportives, tant de vela com de pesca, a més d’activitats socials, i alhora millorant les instal·lacions perque socis i usuaris trobin les prestacions que busquen”.

Per la seva banda, Iolanda Burgos, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Cambrils, va celebrar el bon cap de setmana de regata que han compartit els participants i ha destacat “el paper del Club Nàutic Cambrils com un generador d’activitat per al municipi”. 

La jornada es tancava amb l’entrega de premis a la qual assistien també  Anton Callau i Lluís Bosch, membres de la Junta Directiva del CNCB.

Poden veure totes les fotos al nostre àlbum de FLICKR.

Facebook Comments

Deixa un comentari